Gul och rosa - härlig kombination


Innan jag skriver något annat... Jag är helt överväldigad! STOOORT tack för alla otroligt snälla ord ni delat med er av i föregående inlägg. Funderar allvarligt på att skriva ut dom alla och plocka fram och läsa en sån där dag när allt känns motigt och inspirationen tycks vara som bortblåst. :-)
Av era kommentarer att döma verkade många av er gilla mina färgglada blogginlägg. Och då passar det väl ypperligt med lite färg i dagens inlägg. :-)
Häromdagen visade jag er
bilder från hallen jag hjälpte till att måla och tapetsera för drygt en vecka sedan. När man kommer från vardagsrummet möts man av väggen som numera är målad i gult och rosa. Båda kulörerna finns i de färgglada ränderna i tapeten. Tidigare var denna vägg vit. Vilket både jag och A tyckte kändes lite trist. Men det åtgärdades snabbt. ;-) Ett besök i färgaffären senare kunde målningen av väggen påbörjas. Jag tycker det kan vara svårt att hitta "rätt" gul kulör. Jag vill inte ha en gul som drar varken åt det gröna hållet eller åt det röda. Men nu har jag hittat en härligt solgul kulör. Rekommenderas! Den gula kulören heter 0575-Y05R. För att göra det hela lite mer spännande för ögat målade jag gult även en bit in på den andra väggen. Vill du veta hur du ska göra för att få skarpa kanter vid målning ska du klicka här.

Åh! Jag blir sugen på att måla gult nånstans här hemma. Tål att funderas på. Ett lyckopiller i färgform!

Foto: Hildur Blad

Kommentarer
Postat av: Linda

Åhhhh så fint!!

Postat av: Anna

Hej lille vän! Hoppas allt e bra! Nu har faktiskt vardagsrummet fått sig en omgång, turkost har kommit upp å hyllan e vit =) Kan om jag vill! Måste ju få veta om du fått veta =) Kom d nåt samtal? HIHI!

Snacka med min kompis för nån dag sen! Hans flickvän hade följt din blogg ett tag och sen blev hon chockad när jag och delar av mitt hem dök upp =) Kul ju! Världen e liten =) Ha d bra kramar

2009-03-03 @ 22:36:16
Postat av: Mrs. b

Vilken härlig färgklick! Bra jobbat, vilka fina kombinationer ni har valt!

2009-03-03 @ 22:46:45
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Skulle inte själv tänkt på den här kombinationen men det var väldigt läckert att se. Härligt med nyheter i ens färgskala.

2009-03-05 @ 10:53:30
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback