Med inspiration från 60-talet


I söndags hjälpte jag min lillebror att komma igång med tapetseringen i hans nya lägenhet. Så idag bjuder jag på ett smakprov på tapeten som sitter på båda kortsidor i vardagsrummet. Att ha en mörkare tapet på kortsidorna i ett avlångt rum gör att rummet känns mer fyrkantigt.
Den mönstrade tapeten kommer från
Midbec, kollektionen OnOn. En tapetkollektion med inspiration hämtad från 60-talet. Tidsenliga mönster- och färgkombinationer förstärkta med metalliceffekter.
Tapeterna i denna kollektion är extra breda, 68 cm istället för 53 cm vilket är det vanligaste måttet. Limmet på väggen. Och lätt att få snygga (alltså osynliga) skarvar. En tapet som jag absolut kan rekommendera!
Den mönstrade tapeten kombineras med en sandfärgad tapet ur kollektionen Design#2 från Eco tapeter. En favorit i repris för lillebrors del. Läs mer här.

Har du kollat in bidragen på tema: vardagsrum i tävlingen "Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg"? Här kan du ta del av de fem bidragen i varierande stilar och rösta på det förslag som faller dig mest i smaken. Och ingen blir gladare än jag om mitt grafiskt svartvita bidrag med gröna och rosa accenter vinner ditt gillande. :-) De som röstar har chansen att vinna ett presentkort från Indiska.

Trevlig helg till er alla!


Foto: Hildur Blad

Kommentarer
Postat av: Linruz

Snyggt!!

Postat av: Pernilla

Väldigt läcker!

2009-05-02 @ 14:29:07
URL: http://livetsommest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback