Måla fält på väggarnaAtt måla fält på väggar och golv skapar spännande blickfång i ett rum. Genom att måla fält och ränder kan man på ett enkelt sätt förändra rummets proportioner. Våga måla!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, slötitta på TV och dricka te. Känner mig inte helt i form. Sov till och med några timmar i eftermiddags, så det återstår väl att se om jag somnar sen. Men imorgon ska jag vara fit-for-fight igen. Jag längtar efter att kicka igång en ny arbetsvecka! En arbetsvecka som inleds med en dag i Göteborg.


Foto: NordsjöKommentarer
Postat av: Lisa

Hej!

Vi håller som bäst på att göra iordning övervåningen till våra två små flickor. Dem ska dela sovrum samt ett större lekrum. Nu har vi kommit till tapetseringen och jag skulle gärna vilja ha lite idéer och inspiration från dig. Gillar verkligen din stil. Har du koll på någon bra kollektion med barntapeter? Vill inte ha samma tapet i båda rummen men det måste funka ihop.Om du har tid och lust alltså.

2010-01-24 @ 21:57:15
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Gillar verkligen ugglorna i inlägget innan :-). Hoppas du formaterats under natten och får en härlig dag i Gbg! Kör försiktigt. Kramen kramen

Postat av: Designing good life

Väldigt snyggt. Jag skulle nog inte våga föra vidare rutorna till golvet men gärna lite ränder på väggen. Gäller att man har ett bra vattenpass bara... :-)

2010-01-25 @ 10:19:17
URL: http://www.designinggoodlife.se
Postat av: Inspirera Mera

Jag är sugen på att måla eller sätta en fondtapet på ett litet annorlunda sätt till det kommande huset. Beror nog lite på vilken storlek det blir på soffan. Kram Sandra

2010-01-25 @ 21:50:02
URL: http://inspireramera.se
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Vilka spännande färgfält.

2010-01-26 @ 22:51:26
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback