Nu är det äntligen dags...

102134-101
Vår trapp som leder ner till källaren ska få sig en uppfräschning. Denna trappa har orsakat ett antal vurpor. Men nu ska det bli stopp på det. I fortsättningen är det en halkfri heltäckningsmatta som gäller. Innan jul beställde vi ca 3 kvadratmeter mörkgrå heltäckningsmatta. Denna mattbit har alltså legat här hemma ett antal veckor och pockat på uppmärksamhet. Och ikväll skar jag äntligen till bitarna till trappstegen. Så nu är det limning som gäller imorgon och sen ska det inhandlas och målas kvartsstav som älsklingen får spika dit om några dagar. Bra... då kan jag snart bocka av ytterligare ett projekt på listan. Check, check!!

Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: Lisa

kul, ja jag skulle oxå behöva göra nåt åt trappen...

Postat av: Zarah

Halka i trappor är det värsta som finns - så jag hejar på ditt projekt - och inser att jag verkligen borde ta itu med vår egen trappa med...! ;)
Tack för påminnelsen! :D

2007-02-08 @ 08:59:17
URL: http://utochinredning.blogspot.com
Postat av: Thea

Är skönt när man får bockat av listan ibland :)
Blir ju skönt att slippa vurpa för lillkillen sen också. Du undrade hur gammal min lilla tjej är. Hon är drygt sex månader och stora tjejen är 7½.
Thea

2007-02-08 @ 09:20:50
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Pernilla

Åh lyllo dig som får saker o ting gjorda hemma.. Min lista verkar bara bli längre o längre.. Och sambon som har en tumme som verkar ha fastnat där bak... Blä!
Det är tur många gånger att man inte är helt handfallen och kan fixa det mesta själv! ;-)

2007-02-08 @ 09:28:57
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Lilla My

Det skulle jag (läs vi) också behöva göra.Jag kan bli lätt stressad av alla fina hem jag ser på bloggar,men jag antar att jag får göra efter bästa förmåga (och ekonomi).Ha en bra dag.

2007-02-08 @ 10:03:35
URL: http://bibbi.bloggspace.se
Postat av: Linda

Du får visa det färdiga resultatet sedan. :)

2007-02-08 @ 10:16:39
URL: http://www.knorrigt.com
Postat av: gothiqua

otroligt att du har ork till alla projekt! ^^

2007-02-08 @ 12:07:14
URL: http://gothiqua.blogg.se
Postat av: tina

Grått är snyggt! Skönt att bocka av på listan!
Tina/

2007-02-08 @ 14:53:08
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: Vildangel

Vad härligt det msåte kännas att bocka av ett projekt på listan. :-)
//V

2007-02-08 @ 19:04:12
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Anna

Vad mysigt med heltäckningsmatta. Du får visa hur det blev när det är klart.

2007-02-08 @ 19:57:53
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Postat av: Nettan

Lyllos dig att du äntligen får det där gjort!

Eftersom jag föll utför hela vår källartrapp i söndags o slog mig rejält (läs mer på min blogg) så är det där en av sakerna som ska prioriteras härhemma...

Ser framemot att få se hur det blev hos er + att få höra hur det gick....

Kram från Nettan som f.n bara har en fungerande arm.... :-(

2007-02-08 @ 21:07:15
URL: http://nettans.blogg.se
Postat av: Cina

Åh vad duktig du är! Vår källartrappa är grymt halkig...måste kanske göra något åt det- men jag är inte speciellt händig så det får bli någon annan än jag som fixar det. Det finns så mycket intressant här på din blogg så nu hamnar du på min länksida- hoppas det är ok!

2007-02-08 @ 22:06:23
URL: http://cinamedmera.blogg.se
Postat av: Isabelle

Lisa: Mmm... trappen tycks inte vara nåt man prioriterar i första taget.
Zarah: Det var så lite så. :-)
Thea: Då har du fullt upp hemma nu med liten sötnos förstår jag. Min fyraåring är en liten vilde men min yngsta son, 8 månader är superlugn. Sover hela nätterna och gnäller aldrig. Tvärtemot nummer ett. Så det kan bli!
Pernilla: Nä, den där listan har en tendens att växa. Men nu har jag verkligen skrivit upp en lista (jag har den inte bara i huvudet) och då är det på nåt sätt lättare att få saker gjorda. Och som du säger, det är tur att man kan fixa en hel del själv, annars skulle det inte hända så mycket här heller. Suck! :-)
Lilla My: Jag kan också bli lite stressad när jag ser hur fint andra har det. Men ekonomin är oftast begränsad och det tar tid att komma fram till vilken stil man gillar. Det är först nu som jag börjar få en röd tråd här hemma... och det känns skönt. Allt blir så mycket enklare! Men, det viktigaste är ju trots allt inte att få beröm av andra (även om det är kul) utan att man trivs själv. Varför lägga tid/pengar/engergi på att behaga andra?
Linda: Såklart jag kan visa, men det blir nog inte särskilt spännande. Mest praktiskt!
Gothiqua: Mmm... men så är jag uppe halva nätterna, och så tycker jag att det är så fantastiskt roligt att pyssla här hemma.
Tina: Ja det blir nog riktigt bra med det gråa. Sen så syns ju inte "skräp" så tydligt heller. +++
Vildangel: Mmm... såna här projekt är verkligen sköna att ha avklarade. Men än dröjer det innan det är helt klart... men snart så.
Anna: Ja, jag provgick i trappan idag och det kändes så mjukt och skönt med heltäckningsmattan. Blir nog jättebra!
Nettan: Jag var inne hos dig och läste. Din stackare... vad hemskt!!! Nu känns det extra skönt att jag äntligen tar tag i detta projekt. Man reflekterar ju inte över hur farliga trappor egentligen kan vara. Hoppas att du inte har lika ont längre iaf!
Cina: Mmm... våran trappa är jättehalkig. Som tur är har ingen skadat sig än, men det är väl bara en tidsfråga om inte trappan åtgärdas. Såklart du får länka till mig! Känner mig hedrad att du vill komma tillbaka fler gånger! :-)

2007-02-08 @ 23:35:03
URL: http://fixaodona.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback