Inspiration: barnrum - tema stilrent

102134-64
Får jag lov att bjuda på ytterligare ett inspirationscollage. Även denna gång gäller det barnrummet, men nu är temat stilrent.
Vad sägs om tre vita väggar och en tapetserad fondvägg med vit botten och oranga konturer av djur från Sandbergs Tapeter. Tyvärr hittade jag inte någon bild på denna tapet på nätet, men den svarta har jag bloggat om
tidigare. I ett barnrum är det uppskattat med en mätsticka. Denna kommer från Vynil och finns att köpa hos inreda. Även förvaringsboxen på hjul finns att köpa hos inreda. Den finns i ett flertal färger. Papphuset som är redo att dekoreras kan du köpa på russinnet. Alltså... glöm alla gamla sönderskurna flyttkartonger och köp ett färdigt designat kartonghus. De vita MDF-hyllorna med rundade former finns att beställa hos Ellos. Brio har som jag tidigare nämnt förnyat sitt sortiment, där kan du finna detta härligt oranga lok. En sparbössa brukar också vara uppskattat av barnen. Design Online säljer en timglasformad sparbössa designad av Karim Rashid. Hunden "Puppy" formgiven av Eero Aarnio kan du köpa hos pid.se. Man kan se på Puppy som en skulptur, en leksak, en stol, en möbel det är bara fantasin som sätter gränser. Sist men inte minst behöver barnen något att sitta vid. Stolen och bordet finns att köpa på Mio.

Foto: Ovan nämnda företag
Collage: Privat

Kommentarer
Postat av: MammaMia

Vilket underbart snyggt collage!! Jag har funderat på mätstickan ett tag, den är verkligen fin och rolig.

Postat av: cleo

En liten utmaning som gäller inredning så här på måndagsmorgon?
http://cleopethra.blogg.se/070107092718_utmaning_antagen.html#comment

2007-01-08 @ 10:01:22
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Postat av: Jessica

Många snygga saker som du har plockat ihop!
Backarna med hjul har jag hemma...och i butiken! =)

2007-01-08 @ 10:08:50
URL: http://missla.blogg.se
Postat av: Malin

Vilka läckra färger och former!

2007-01-09 @ 20:59:02
URL: http://decor.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback