Mitt första tradera-köp... en grön glasvas

102134-86
I helgen "ropade" jag hem en grön, ca 20 centimeter hög glasvas på
Tradera. Första gången jag köpte nåt faktiskt, men sålt har jag gjort nån gång tidigare. Med spänning öppnade jag mitt paket och vasen motsvarade mina förväntningar. Puh! Den kommer passa bra i köket sen när det är dags för "vår-styling". Jag har tidigare i vinter inhandlat tre stycken Kivi-lyktor i precis samma gröna färg som ska fram ur gömmorna om ett tag. Det kommer bli ett trevligt litet arrangemang tillsammans med vasen.

Foto: Privat
Tapet i bakgrunden: Boråstapeter, Anno 1905 nr 12928

Kommentarer
Postat av: Anna

Tradera har verkligen mycket snyggt, och ofta kan man göra fynd. Vasen var tjusig, ska bli kul att se ditt vårarrangemang.

Postat av: Juls

fin vas! och fin blogg!

måste passa på att fråga dig... (du verkar ha bra koll!)
jag är på jakt efter de veckade plast-ytterkrukor som har sålts på bland annat åhléns tidigare. har funnits i olika klara färger, typ röd, rosa, knallgrön etc.

för något år sedan fanns de överallt. nu ingenstans...

2007-01-25 @ 22:51:13
Postat av: Vicke

Vad fin vas och dessutom fyndad på Tradera, kul!!

2007-01-25 @ 23:03:23
URL: http://www.vickes.blogg.se
Postat av: AnCa

Vilken fin vas! Man kanske skulle våga sig på att buda på Tradera? Kanske göra lite fynd jag med?

2007-01-26 @ 08:08:33
URL: http://puppylove.blogg.se/anca/
Postat av: Nettan

Åh, vilken fin vas du har inhandlat! Visst är det roligt att fynda på Tradera.. Hoppas att du fick den till ett bra pris och att frakten inte blev tokdyr....
Jag gillar själv att handla (och sälja) på Tradera, det är med stor spänning man öppnar paketet på det man inhandlat... Varje gång hittils har jag blivit nöjd... :-)

2007-01-26 @ 09:58:08
URL: http://nettans.blogg.se
Postat av: Lisa

tradera är kul och beroendeframkallande åsså är det ju så kul, för det som man själv anser är skräp som man lägger ut för en krona, tycker någon annan är något alldeles fantastiskt och vips så är auktionen uppe i flera hundra.... hihi

2007-01-26 @ 10:11:55
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Vildangel

Jättefin vas i en superfin grön färg måste jag säga. Förstår att du ser fram emot att få göra ett litet arrangemang med den och dina andra gröna saker. Det är alltid jättekul att pyssla på och arrangera, fixa och dona hemma. Ha en bra dag.
//V

2007-01-26 @ 14:05:59
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: cleo

Grattis till ett jättebra köp! Visst är det kul! :-)

2007-01-26 @ 19:57:22
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Anna: Tradera är en liten guldgruva. Går att hitta mycket roligt... Nån gång i februari tror jag det blir dags att vårfixa köket. :-)
Juls: Kul att du gillar bloggen! Jag vet inte riktigt vart Du kan hitta dessa krukor just nu. Som du säger, förut fanns de överallt men nu är det lite sämre med det. Härom veckan såg jag iaf att vår lokala blomsteraffär hade dessa krukor i svart. Skulle du vara intresserad av dom rosa så har jag ett mindre lager med sådana här hemma. Både de små och stora. :-) Men, det gäller nog att kika in i div. blomsterbutiker. Lycka till!
Vicke: Ja visst var den fin. ;-) Från SEA Glasbruk dessutom.
Nettan: Jag fick den till billig penning och det är ju tur det eftersom frakten brukar plocka på rätt bra.
Lisa: Ja, visst är det spännande att se hur ens eget "skräp" helt plötsligt är eftertraktat av nån annan. Kul!
Vildangel: Ja visst var det en härli grön färg. Har faktiskt inte sett så mycket "nytt" i den färgen. Men det kommer väl snart eftersom grönt sägs komma starkt.
cleo: Tack, det är superkul! Gäller att hålla igen så man inte bjuder mer än man tänkt. Det vill ju till att ha frakten i beräkningen också.

2007-01-26 @ 22:34:54
URL: http://fixaodona.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback