En ny, gammal telefon

102134-206
I söndags gjorde jag och barnen vårt premiärbesök på en stor loppis några mil från vårt hem. Ett hundratal olika bord var till bredden fyllda med prylar. Tillsammans med min arbetskamrat och hennes två barn spenderade vi en eftermiddag med nyfiket tittande, vridande och vändande, funderande, och inköp till både barn och mammor och inte minst en liten fikastund i loppisens kafé. Både barn och mammor var nöjda med dagens lilla utflykt. Alla hade vi något med oss hem i våra små påsar. Frid och fröjd! Så det blir säkerligen fler besök i sommar. Jag inhandlade bland annat en svart telefon. En modell av telefon som jag tydligt minns från när jag var yngre, innan mina föräldrar inhandlade knapptelefoner och därefter bärbara telefoner. Lite nostalgi sådär... och en svart kan man ju inte tacka nej till. Och särskilt dyr var den ju inte heller. En Kobra-telefon vore ju inte heller fy skam att ha här hemma... men då pratar vi helt andra prisklasser, så det får vara. Jag gjorde ytterligare inköp som jag är riktigt nöjd med, men ni får hålla er till tåls några dagar till. :-)

Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: Lisa- Lisaplace.blogg.se

Vad läcker den var!
Härligt med den lite gammaldags :)

Postat av: Mariakoden

Så kul med en gammal hederlig telefon!!! Är lite skeptisk mot de bärbara trots att vi har det själv å använder endast bärbara! Det är det där med strålning man tänker på!!! Vi vet ju inte om vi påverkas av strålning från de bärbara! Ska ni använda den där?? Den var ju jättesnygg!!! Så kul med loppis!!=O Tittar in å väntar med spänning på omtapetseringen!! Kul, kul....
Jag somnade med sonen tidigt å vaknade nyss å kunde inte somna om...vilken tur att man kan kolla på bloggar då!! Ha det bra!! Kram från mig..

2007-07-03 @ 02:10:30
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Isabelle

Lisa: Ja, ibland är det härligt med lite gammaldags sådär...
Mariakoden: Mmm... det känns mer rejält med en sån här telefon. Och snygg är den ju också, särskilt i svart. Tanken är att den ska användas, men känner jag maken rätt så kommer han hålla sig till de bärbara så det är nog bara jag som kommer använda den. Och sonen är väldigt fascinerad, har ju aldrig sett en sån här tidigare. Skönt att somna tidigt med sonen, fast det är klart... det är ju inte riktigt lika roligt att vakna mitt i natten och vara klarvaken. Så som du säger, tur att det finns bloggar att kika runt på. :-) Kramen kramen

2007-07-03 @ 07:33:17
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: Stilly

Tja!! Min telefon ligger under sprayning! Vi måste åka dit fler gånger!? Vi ses på jobbet. Kramisar

2007-07-03 @ 08:52:59
URL: http://Stilly.blogg.se
Postat av: Pernilla

AaaHA! Stilly o du e arbetspolare! Coolt, jag hittade ju Stillys blogg bara häromdagen ju! :D
Telefonen är ju bara hur cool som helst. Vi hade med en sån hemma, fast röd.. Undrar just om morsan har den kvar där hemma i något skåp?
kramen!!

2007-07-03 @ 09:14:50
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Linda

Jag var också på loppis i söndags, älskar loppisar! :)

2007-07-03 @ 09:46:34
URL: http://www.knorrigt.com
Postat av: tina

Gillar telefonen !! Visst är det kul med loppis, måste ta en runda till helgen....det hör ju sommaren till:)
Kram !

2007-07-03 @ 14:50:45
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: MO

Ja den är riktigt cool, kobran är ju såklart ännu ett strå vassare men smakar det så kostar det, ha de gott, Maria

2007-07-03 @ 18:11:47
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Thea

Oj en sån gammal goding. Tänk vilken utveckling det varit de sista decenierna!

2007-07-03 @ 23:34:41
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: TiniTott

Visst är dom läckra. Jag höll på att komma hem med en röd från soptippen förut, men det blidde inte av sen. Vill oxå ha en kobra, minns sorgligt att det fanns i min närhet när jag var liten men som nu är borta. Tänk om man visste vad man hade på den tiden och behöll det =)

2007-07-04 @ 12:36:54
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Isabelle

Stilly: Självklart blir det fler gånger! Måste köpa hyllor... :-)
Pernilla: Jajamänsan, vi jobbar ihop jag och Stilly. :-) Ibland har man tur att få väldans trevliga arbetskamrater. Kram kram
Linda: Loppisar är något nytt för mig. Men jag håller med dig... det är fruktansvärt roligt! Ett perfekt sommarnöje.
tina: Jag är riktigt nöjd med inköpet. Än har den inte fått komma ur skåpet, men snart så.
MO: Med tanke på hur billigt man kan få tag på en sån här telefon jämfört med en Kobra tycker jag den här blir minst lika bra. Nostalgi!
Thea: Ja, utvecklingen går verkligen framåt i ett rasande tempo. Och allt ska gå så snabbt nuförtiden. Det tar ju en mindre evighet att slå ett telefonnummer på dessa gamla telefoner. Tålamodsprövande! Men som sagt... nostalgi kan vara värt att lägga några extra sekunder på.
TiniTott: Så det blev ingen telefon som fick följa med hem. Känner igen det där när man minns saker som slängts och som man senare insett att de har ett värde. Jag kände samma sak när maken berättade om sin farmor och farfar som hade massa String-hyllor som bara slängdes när de flyttade. Åhh... tänk om man hade kunnat lägga vantarna på dessa hyllor. Suck!

2007-07-04 @ 23:39:55
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: Nilla

Jag skulle också vilja ha en nu känner jag! Rejäl telefon!

2007-07-05 @ 17:32:06
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Vincentlina

really good site!!

2009-07-07 @ 07:36:42
URL: http://vincentlina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback