Enfärgat med "modern" struktur


Vill du ha en tapet med struktur? Nej, svarar en hel del kunder förfärat och erinrar sig den klassiska, vita strukturtapeten a´la 80-tal. Men ingen fara. Nuförtiden finns det ett oräkneligt antal tapeter med en struktur i modern tappning.
När det gäller enfärgade tapeter med struktur har jag en favorit. Och det är den relativt nya kollektionen Prado från
Midbec. Här finner du enfärgade tapeter i ett flertal behagliga kulörer, vissa med metalliceffekt samt med randningen i strukturen som du kan se på ovanstående bild.
Svarta tapeter finns det många att välja på idag. Men ytterst få är "kolsvarta". Är du ute efter en riktigt svart tapet, med struktur? Då måste du titta närmre på tapetkollektionen Prado från Midbec.

Foto: Hildur Blad

Kommentarer
Postat av: Josefin

dom var riktigt fina, färgerna var jättefina :)

Postat av: Maja

Snygga tapeter! Vilken inspirerande blogg. Du har ju jättebra smak. Har precis blivit med bostadsrätt så det är mycket inredningssurfande nu. Har fastnat för tapeten Sophie från Sandbergs, med grå botten. Men det är svårt att veta om den känns mörk när den väl kommer upp på väggen...hur ska man tänka? Vill ha den i hallen, med svarta, vita detaljer + färgklickar...men det är inga fönster i hallen så det kanske är dumt...jag ligger sömnlös! =)

2008-12-27 @ 07:48:45
Postat av: Lotta

När "Qubic" katalogen togs bort ur Midbec sortiment var det många kunder som blev besvikna.Eftersom det där också fanns en som var "riktigt svart" Men visst påminner Prado om den? Just som du säger finns det ju inte många helt svarta, så den här var ju Varmt Välkommen!

Há det gott!

Nu ska jag åka o jobba :)

2008-12-27 @ 08:18:49
URL: http://lotenlind.blogg.se/
Postat av: Hildur - fixa&dona

Lallis: Ja, dom är riktigt snygga!

Josefin: Mmm... det finns många riktigt snygga OCH annorlunda färger i den kollektionen.

Maja: Det är en riktigt snygg tapet, som passar jättebra med svart och vitt. Tänker du tapetsera hela hallen med denna tapet? Sen beror det ju dessutom på färgen på golvet, ljust/mörkt och hur mycket vitt du kommer ha på möblerna som avgör om det kommer kännas för mörkt med denna tapet.

Lotta: Prado har samma mönster på strukturen som Qubic och Magiq. Så det är bra att strukturen fick gå om i denna karta med tanke på hur uppskattade de var. Åh, kul med jobb i färgaffären! :-D Jag har också jobbat idag. Massor att göra!!!

2008-12-27 @ 17:22:43
URL: http://fixaodona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback