Ett minne blott...

102134-499
Då var det fredag igen då. Vart tar veckorna vägen? Idag har jag jobbat från 6.45 till stängning vid 18.15. En arbetskamrat blev sjuk och fick gå hem, så därav den långa arbetsdagen. Sen var det raka vägen till äldsta sonens fotbollsmatch där jag mötte upp maken och lillebror. Imorgon är det jobb igen för min del. Sen får vi se vad som händer resten av helgen. Har några saker som måste hinnas med, men nåt spontant infall ska vi väl lyckas klämma in. :-) Att umgås hela familjen ligger högt upp på prioriteringslistan. På måndag går maken på sitt kvällsskift. Själv jobbar jag från sju till klockan fyra hela veckan. Perfekta arbetstider i mitt tycke. Skönt att jobba i affär men ändå slippa jobba till sena kvällen vareviga dag. Från söndag kväll dröjer det ända till lördag morgon innan vi träffas igen jag och maken. En tuff vecka för båda parter eftersom det innebär NOLL fritid. Men skönt för barnen som inte behöver tillbringa så många timmar på dagis.
Idag ringde det en person till jobbet och undrade om jag jobbade imorgon. Ja, svarade jag. Vad bra, säger hon. För jag har nämligen blivit rekommenderad att prata med just dig.
När jag får höra sånt, då blir jag glad och smickrad. Så imorgon blir det spännande att se vem denna människa är, och framförallt höra vem det är som rekommenderat mig. :-)
Den färgglada bilden är från vårt
sovrum. Men så ser det inte ut längre. Skåpet har flyttat in till lillebrors rum, där det fyller större funktion. Jag kommer säkerligen återvända till projekt sovrum. Har nämligen planer på att göra vissa förändringar. Men det blir troligtvis inte förrän till hösten. Har lite annat som ska fixas först. :-)

Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: M a r i a k o d e n

Hallå.... Goda rykten sprids fort...
....fast inte lika fort som dåliga, tyvärr!!
Du är superduktig å bodde jag bara lite närmare dig så skulle jag komma till dig för lite tips å råd.....!!
Ha en bra helg...jag jobbar åxå i helgen, känns väl sådär kul....=(
Ha det bäst...KRAM!!

Postat av: Sofie

Så vansinnigt mysigt sovrum ni har :) Tapeten är så snygg så man svimmar.

Vad kul att bli rekommenderad sådär! Tyder ju på att du är väldigt duktig på det du gör :)

Kram, Sofie

2008-05-23 @ 22:29:29
URL: http://syssla.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja det är alltid trevligt när man får höra lite positiva saker från kunderna. Jag jobbar också, bytt lördag med en kollega, så nu är det fjärde lördagen i rad. Usch. Fast sedan blir jag ledig två lördagar i rad i stället. Nä nu blir det frukost och ladda för en arbetsdag i högt tempo

2008-05-24 @ 08:12:45
Postat av: Hanna-Sofia

Vad roligt att få höra något sådant och det är du väl värd för du är superduktig!

2008-05-24 @ 13:04:00
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Iris

Det är alltid kul att bli uppskattad på jobbet :) Vilken fin bild, är själv helt såld på kiwilyktorna :)

2008-05-25 @ 12:31:44
URL: http://inredningskaos.blogspot.com
Postat av: Anna

Hallåjsan! Hehe har du massa nya ideer nu att sätta igång med! Du e rolig du =) Äntligen söndag och man e ledig! Tänkte jag skulle ta o ta tag i tavlan! Den har inte hunnits med! Försöka ta mig till nån järnhandel så man får tag i lite bättre skruv o sånt! En lite större borr behövs nog med! Nu ska man göra frukost! Vart en riktig slapp morgon! Sovit i typ 11 tim! Behövdes verkligen! Hade fullbokat både fredag o lördag på jobbet! Kul o stressigt! =) Ha en bra dag! Kramar

2008-05-25 @ 12:31:48
URL: http://pinata.blogg.se
Postat av: Lina

Vilken härlig och färgglad bild!

2008-05-25 @ 21:23:55
URL: http://linasfina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback