Ett hörn hos lillebror


Helgen kan beskrivas med ett ord: Ishockey. Men mellan alla aktiviteter som stått på schemat denna ovanligt fullspäckade helg har jag ändå hunnit med att fixa en hel del här hemma. Skruvdragaren och vattenpasset har använts flitigt dessa dagar. Ett av fixarprojekten denna helg har varit att fortsätta inredandet/möblerandet i Wiggos rum. Så nu är
spegeln i lillebrors rum äntligen uppe på väggen. Och Zoo-fickan från Isa Form har bytt plats. Och även Mammut-möblemanget har bytt plats. Klicka här om du vill se hur det såg ut i denna del av rummet tidigare. Nu börjar det likna något...
Förresten, om du vill veta vilka kulörer jag använt mig av till ränderna ska du klicka här.
Trevlig vecka!

Foto: Hildur Blad

Kommentarer
Postat av: m a r i a k o d e n

Hej!!

Så fint det blev!!

Oj vad min sons rum känns tråkigt när jag sett dina bilder....

Tycker det är svårt när de är 6 år å börjar få egen vilja, allt är töntigt typ.....=(Isa gör så himla fina saker.......Ha det bra, ska försöka få iväg ett mail senare...Kram på dig!

Postat av: Emma

Det är så fint, härliga färger och precis så som ett barnrum ska se ut!!! Han måste vara supernöjd!?;) Ha det bra, kram emmsan

2008-11-02 @ 22:55:49
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: T H E R R E fotoblogg

SNYGGT! Precis som ett barnrum ska se ut! :)Vi håller på göra om dotterns rum, jag letar nu efter tips för en annorlunda bordslampa, som måste vara vit eller rosa. Du som surfar runt ofta bland inredning, vet du av någon cool? :)

2008-11-03 @ 06:01:24
URL: http://therre.blogg.se/
Postat av: MAlin

Super fint som vanligt! Du är så duktig! Kram!

2008-11-03 @ 08:22:21
URL: http://litensysteryster.blogspot.com/
Postat av: ina

hej! måste bara säga att jag älskar din blogg! är inne o kollar med jämna mellan rum o får alltid lite tips o ideer=)Skulle behöva lite tips från en expert..-ska ha bebis i februari o vi ha börjat planera bebis rummet.. jag vill ha rött o mannen grönt..tycker du d passar vilket kön d än blir m grönt?? några tips o ideer? vore tacksamm för hjälp=)

2008-11-03 @ 11:57:11
Postat av: Laila

Åh, så snyggt:)

Kram Lallis

2008-11-03 @ 12:24:24
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: malin

Jättefint! Skulle gärna vilja hälsa på hemma hos dig och se helheten, inte bara små hörnor...;-)

2008-11-03 @ 14:33:14
URL: http://tjusigt.blogg.se/
Postat av: Marie

Du som är så piffig och har en massa idéer! Här kommern fråga vi har klurat lite på här hemma... har en massa tapetprover på ca 1 meter som jag vill fästa på ngn slags skiva för att ha som tavla. vad ska man ha för material för att den inte ska slå sig? eller har du tips på hur man annars kan söga?! vill helst inte ha dem i tavelramar.. Kram Marie

2008-11-03 @ 14:39:28
URL: http://missjohanzon.webblogg.se/
Postat av: Hildur - fixa&dona

mariakoden: Jag ser fram emot ditt mail! Kraaam!!!

Emma: Tack! Jo, han verkar onekligen nöjd. Han gillar iaf att vara därinne och leka. Och har stenkoll på hur leksakerna är sorterade i olika korgar och lådor. En liten pedant! ;-)

THERRE: Tack! Tyvärr har jag nog inget bra tips på en passande lampa. Själv har jag placerat en liten bordslampa som ser ut som en blomma i grönt och rosa från IKEAs barnavdelning på det gröna Mammut-bordet. Mysigt!

Malin: Tack så jättemycket! glad

ina: Jag tycker grönt är en passande baskulör, oavsett om det blir en pojke eller flicka. Grönt är tacksamt att ha som bas, många härliga kulörer som passar. Grönt och rosa. Grönt och turkos. Grönt och orange... Jag skulle absolut valt grönt framför rött, dessutom känns det lite mer rogivande med grönt än rött.

Laila: Tack!!!

malin: Det vore nåt va!? ;-) Vem vet... kanske får du se mer av mitt hem nån gång. :-)

Marie: Oj, vet inte riktigt... Kanske nån tunnare spånskiva eller tunnare MDF?

2008-11-03 @ 22:02:54
URL: http://fixaodona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback