På väggen: Djungel, Ocean och GiraffSom jag nämnt tidigare har jag jobbat drygt 5 år i en Alcro-butik innan jag började jobba på
Nordsjö Idé&Design. Därför tycker jag det är extra intressant att följa vad som händer på Alcro. Och det är ju aldrig fel att hålla koll på vad konkurrenterna hittar på. ;-)

Från och med 1 januari 2009 finns det nya Wallstickers i Alcro´s sortiment. Djungel, Ocean och Giraff. Alcro Wallstickers består av en polyesterduk med självhäftande baksida. Genom att placera ut mönstren och måla dem i valfri kulör skapas en personlig mönstrad vägg som lätt kan förändras.
"Att vakna bredvid ett rytande lejon eller på havets botten, vore inte det spännande? I Alcros nya kulörkollektion ad.junior valde tio barn sina favoritfärger för hemmet. Nu har de tillverkat mönster som de vill dekorera sina väggar med. Av barnens mönster har designern Johan Carpner skapat tre nya Alcro Wallstickers - Djungel, Ocean och Giraff.

- Barnens bilder var väldigt detaljrika och det fanns alltid en historia med. Det var svårt att omsätta dessa streckbilder till ytor utan att ta bort den lekfullhet och charm som fanns, säger Johan Carpner, som ledde arbetet där barnen ritade mönstren."
Citerat ur Alcro´s pressmeddelande


Pressbilder: Alcro


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Funderar på att köpa en ersonlig almanacka och såg att du hade köpt en. Är du nöjd? Blev den som du hade tänkt? Kan du inte lägga upp en bild!

Tack för en inspirerande blogg!

2008-11-15 @ 14:01:47
Postat av: Malin Inspiration & design

Färkombon lägst up var ju bara för cool. :) Riktigt snyggt med det lila detaljerna.Ha det gott! Kram

2008-11-15 @ 17:50:38
Postat av: Emma

Älskar färgerna!!!=) Snyggt det blev hos grannarna oxå, kanon! Ha en skön söndag, kramar emmsan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback