Storebror bland Molnen


Storebror har en loftsäng. Gunilla Axéns 70-talsklassiker Moln i den nyare färgställningen svart och vitt är en riktig favorit för min del och passar perfekt i Lowes säng. Jag har trånat efter detta påslakansset både en och två gånger, men har tyckt att ca 500 kronor har varit i mesta laget. Men i slutet av sommaren gjorde jag ett fynd. Pris: 150 kronor. Jag gillar att fynda!

Jag vill verkligen att Lowe ska trivas i sitt rum. Därför försöker jag uppfylla de önskemål som är möjliga att genomföra när det gäller hur det ska se ut i hans rum. Tex. gällande färgval. Han vill ha svart och vitt... och RÖTT. Oj, oj... jag gillar inte alls rött. :-( Finns nog inte en endaste röd pryl här hemma. Eller rättare sagt, det fanns nog inte en endaste röd pryl här hemma innan idag. För dagens tur till IKEA innebar inköp av röda detaljer. Sonen vet inget, så det ska bli roligt att se hans reaktion när de röda sakerna är på plats. Och själv tycker jag faktiskt att det ska bli riktigt roligt att få in en ny accentfärg i huset.
Trevlig vecka!

Foto: Hildur Blad


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Detta fina påslakan blev också mitt för ett tag sen. Tänk på att vända det ut och in när det tvättas, det är ändå stor risk för att det bleks. Vilket mitt gjorde.

Postat av: Hildur - fixa&dona

Ulrika: Jo, det är ju nackdelen med detta påslakansset, att det bleks. Jag har tvättat det ut och in, men det bleknar ändå något. Tråkigt bara att ett påslakansset som vanligtvis kostar nästan 500 kr inte behåller färgen bättre. :-(

2008-11-23 @ 22:05:11
URL: http://fixaodona.blogg.se/
Postat av: || p e r l a n

Jag gillar rött, så det ska bli spännande och se vad ni har fått med er hem från ikea! :)

kram

2008-11-23 @ 22:26:36
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Mia

Oj vad roligt att han gillar rött, emma min stora har börjat gilla blått och den lilla a ska ha grönt rum säger hon men men kanske skadade av allt rött och rosa här hemma, men jag vill nog itne byta ut mina dyra tiny mattor som går i rött och rosa så det får nog fortfarande bli dessa färger hemma:) modiga du som ger hono vad han vill;)

Kram M

2008-11-23 @ 22:28:09
URL: http://mittvitahus.blogspot.com
Postat av: Malin Inspiration & design

Rött som är sååå fint! :) Det kommer att bli läckert i hans rum. Svårt när barnen vill något som man själv inte är så förtjust i. Har samma dilemma med min dotter. Hon vill ha tre olika fondväggar i tre färger. :) Man får försöka vara tillmötesgående men det är inte alltid så lätt.Ser fram emot bilder på de röda inslagen i rummet sedan. Själv trivs jag kalas med rött både i gossens rum och i vardagsrum. Man blir så glad av rött. :)

Ha en bra Måndag! Kram

2008-11-24 @ 07:56:00
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Just det! Tyvärr håller inte det där påslakanet färgen alls bra. :( Funderar på att ha gossens som överkast för att "spara" lite på det. Det är ju så fint!

2008-11-24 @ 07:57:12
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Annelie

Jag gillar oxå molnen, men som du säger så är de inte billiga. Kul att du kunnat fynda!Oj oj oj vad du gör snyggt i ert hem.

Gillar verkligen er lilla hall med de nya tapeterna!!!

2008-11-24 @ 12:35:43
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vilka snygga bokstäver på väggen!!

Du har blivit utmanad! Kolla in min blogg :-)

Kram!

2008-11-24 @ 13:36:59
URL: http://phassiondsgn.blogg.se/
Postat av: Z-R

Vill med har en sån påslakan till vår dotter men så har man hört att den bleks i tvätten. Känns riktigt tråkigt med tanken på att man få ge nästan 500kr för den. Konstigt att de inte åtgärdar det!

2008-11-24 @ 21:16:06
URL: http://hemoinredning.blogg.se/
Postat av: fanny

tänkte fråga dig vart i från den fina tapeten kommer ifrån som ni har i köket på ena väggen, den vid fönstret. himla hilma fin.. och sen om du vet någon bra tapet kollektion som har likande tapeter lite grafiska i svart och vitt.. svara gärna i min blogg. kram fanny

2008-12-06 @ 18:56:18
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback