Ny färdighet!


Dagarna är verkligen fulltecknade! Idag har jag jobbat, men nu är det ledigt ända till tisdag. Skönt! Och att vädret är helt underbart är verkligen pricken över i. Har kommit igång med fixandet här hemma. Såna saker som jag länge tänkt ta tag i har äntligen påbörjats och är snart färdigställda. Känns riktigt tillfredsställande! Inspirationen flödar!

På väg hem från jobbet i eftermiddag inhandlade jag dragkedjor i olika längder och färger. Igår lärde jag mig nämligen att sy i dragkedjor. Inte en dag för sent! Tack för hjälpen mamma! Två överdrag i 70x70 cm syddes till lillebrors rum. Blev jättefina! (Bild kommer en annan dag.) Och nu har jag "bara" sex kuddöverdrag kvar att sy. :-) I varierande storlekar och färger. Resultatet av min nya färdighet kommer ni att kunna se under följande veckors bidrag till
"Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg" som jag deltar i.
Har du sett dukningen jag gjorde till veckans tema bjudning? Rösta på det bidrag som faller dig i smaken så har du chansen att vinna ett presentkort från Indiska.

Fortsatt trevlig helg! Jag ska pyssla vidare här hemma och njuta av att vara ledig tillsammans med familjen.

Foto: Hildur Blad

Kommentarer
Postat av: Annica

Vill önska dig en glad påsk.

2009-04-11 @ 21:54:29
Postat av: Linruz

Röstat och klart....illade verkligen ditt bidrag. Kram kram

Postat av: Bea

Dragkedjor är ett gissel. Jag provade på att sy i en idag i ett necessär, men jag inser att jag behöver mycket mer övning. Så trixigt...man tycker ju inte att det ska vara så svårt. Har du något bra "generaltips" att ge som underlättar "tänket" när man syr?

2009-04-12 @ 15:10:25
URL: http://beasbarnslikheter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback