fixa&dona - Second Edition


2009 närmar sig sitt slut. Endast några timmar återstår innan vi kliver in i 2010. Ni som följt min blogg ett tag vet att jag bloggat hos
kanal5 den senaste tiden. Vilket har varit både roligt och givande. Men oavsett hur roliga saker och ting än är gäller det också att inse att allt har sin tid. Att man måste prioritera vad som är viktigt i livet. Saker förändras och omprioriteringar måste göras om jag ska göra något mer än att jobba. I mitten av november började jag på ett nytt jobb som jag både vill och måste satsa på till 110% om jag ska ha framgång. Dessutom har jag startat nya samarbeten i mitt företag vilket gör att jag helt enkelt inte har tid att uppdatera bloggen såpass frekvent som jag känner att jag vill göra. Därför har jag beslutat mig för att flytta hem, till min alldeles egna fixa&dona-blogg där allting började för lite mer än tre år sedan. Där jag inte har några krav (vilka de allra flesta ställs av mig själv) på hur ofta jag ska uppdatera.
Nu är det dags för fixa&dona - Second Edition. Ingen skulle bli gladare än jag om ni, mina kära bloggläsare även i fortsättningen vill följa min blogg. Nu tycker jag vi kliver in ett härligt och inspirerande 2010! För blogga... det tänker jag trots allt fortsätta med.