Följ min nya blogg!


Eftersom min fixa&dona-blogg flyttat till kanal5.se finner du numera mig här. Hoppas att ni vill följa min blogg även i fortsättningen! Välkomna!

fixa&dona har flyttat till kanal5 - RSS och Bloglovin´Nu har jag bloggat på kanal5.se i drygt en vecka. Det har varit en spännande vecka för egen del. Mycket nytt att upptäcka och många tankar och funderingar att ta ställning till. Att helt plötsligt se sig själv fladdra förbi på TV:n kändes riktigt ovant och det är många som kommenterat fixa&dona-trailern som rullar på kanal5. Men nu börjar jag känna mig som "hemma" hos kanal5. Nu är jag nyfiken på att höra vad ni, mina kära bloggläsare tycker. Har du ännu inte besökt min blogg gör du det här.
Vad uppskattar du mest med fixa&dona-bloggen? Är det något du saknar? Jag vill egentligen bara ha lite feedback. Tycker det är otroligt roligt att blogga och vill utveckla min nya blogg. Till att bli ännu bättre! Och det är här ni kommer in i bilden... :-)

Och avslutningsvis lite tekniksnack. ;-) Fick en hel del kommentarer gällande detta förra veckan och nu är det åtgärdat.
Först och främst. RSS-funktionen är i bruk. Dessutom går det lätt att prenumerera på min nya blogg med hjälp av Bloglovin´. Vill du prenumerera gör du det genom att klicka här.

Hej så länge!


Bild: Kanal5.se

fixa&dona flyttar till kanal5.seDå var det dags! Dags att flytta till min nya blogg, på kanal5.se Så vill du följa fixa&dona-bloggen även i fortsättningen är detta den nya adressen:
http://www.kanal5.se/fixaodona

Hoppas vi syns!
/Hildur