Bas: svart och vittSvart och vitt som bas tilltalar mig. Även grafiska mönster. Därför får ovanstående bild illustrera detta inlägg. I mina gömmor ligger dessutom elefant-tyget från Svenskt Tenn och väntar. Ett klassiskt mönster som inte tar skada av att ligga och vänta på rätt tillfälle. ;-)
Svart och vitt är en färgkombination som dominerar i vårt hem. Men i vardagsrummet blir det snart något helt annat. I detta rum där både familj och gäster umgås vill jag bjuda på lite mera färg och härliga mönster. Igår fick jag hem
tapeten till vårt vardagsrum. *lycka* Ska bli underbart roligt att förnya i vardagsrummet. Att skapa en ny känsla!

Foto: Elle Interiör/Karin Björkquist

Kommentarer
Postat av: Kristin

Gillar den bilden, tidningen har jag själv här hemma. Snyggt!

2009-05-14 @ 13:11:31
Postat av: madde

vilket underbart fint hem du har och vilken kreativitet:)

Postat av: karola

-svart och vitt är alltid snyggt!

2009-05-14 @ 17:09:32
URL: http://alltidinredning.blogg.se/
Postat av: Lina

Visst är det snyggt, kör själv med svart/vitt :)

2009-05-14 @ 19:24:02
URL: http://hyresfemman.wordpress.com
Postat av: Jenny

Svart-Vitt är snyggt, har vi i köket ihop med rött. Ska bli kul att se er föränding sen, se vad du har i tankarna...Brukar läsa din blogg (även om jag är dålig på att kommentera!) men idag har jag publicerat min första bloggtävling, vore kul om du också skulle vilja vara med och tävla! Spana in: www.hemtrender.blogg.se.Ha det gott!

2009-05-14 @ 20:59:08
URL: http://hemtrender.blogg.se/
Postat av: mia i uppsala

Hej Fixa och dona!

För ganska precis ett år sedan hjälpte Du mig att hitta den perfekta tapeten till min mammas vardagsrum via bloggen. Datumet var 20080701 och hon valde Zerotapeten. Nu önskar jag hjälp om Du har möjlighet, din stilsäkerhet är fantastisk och beundransvärd för en sådan som jag som bara blir matt av alla tapetkataloger.

Vårt allrum på ovanvåningen är 30kvm och ena långsidan har två fönster där soffa och tv är placerad. Lågt i tak 2,30 kanske. Jag vill tapetsera denna idag vita vägg med något i svartgråsilver skala( ungefär som hos min mamma) så det känns mysigt. Vi är ju där och kollar på tv men det känns så ...vitt. På andra långsidan är dörrar in till sovrum och en långsaml tygtavla med mairos havstulpan i svart.

Vägg nummer två är i köket en trappa ned, tre våders bredd idag kalkvit med två tavelhyllor. Sitter vi vid bordet ser man Boråstapeten 2155 som fond i vardagsrummet i svart. Jag vill göra något kul där som harmonierar med ovanstående tapet men ändå låter prylar omma till sin rätt på hyllorna.

Funderade på EMMA boråstapeter med fågeltryck i grått men det kanske blir för... plottrigt?

Tacksam för hjälp, om Du har den minsta lilla tid!

2009-05-14 @ 21:01:57
Postat av: Babette

Hej =)Har nyss hittat hit till din blogg och jag älskar den =) du är fantastiskt duktig!Bänken som TVn står på, får man fråga vart den kommer ifrån?Ha en skön helg =)Mvh Babette

2009-05-21 @ 19:29:23
URL: http://frubettys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback