Funderingar: uteplatsJag håller på och fixar iordning vår inglasade uteplats. Basen blir svart och vit. Vad annars!? ;-) Äntligen är det dags för uteplatsen att få samma stil som övriga huset. *längtar* Det går sakta men säkert framåt. Fixar lite varje dag. För tillfället är det utemöblerna som målats vita. Därefter är det dags att sy nya dynor eftersom de gamla sett bättre dagar. Sedan är det dags för själva uteplatsen att till att börja med få sig två lager vit färg. Kommer att bli en enorm skillnad mot hur det ser ut idag. (Bilder kommer.)
Insynsskyddet/solskyddet på bilden här ovan faller mig i smaken. Cirklarna bidrar till lekfullhet och mjukar upp intrycket vilket i mitt tycke är behövligt när färgskalan är enbart svart och vit. Använder man sig inte av ett flertal kulörer när man inreder är det betydligt viktigare att använda sig av olika former för att göra det hela mer spännande för ögat.
Vill du få mer inspiration till din balkong eller uteplats? Klicka
här.

Foto: Elle Interiör/Magnus Anesund

Kommentarer
Postat av: Kristin

Ja visst är det snyggt! Riktigt mycket snyggt i tidningen denna gång!/Kristin

2009-05-10 @ 19:21:52
Postat av: Emma

Vad kul att grejja iordning lite, ser fram emot bilder:) Ha det bra, kram emmsan

Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Så härligt att göra iordning uteplatsen. Ser fram emot bilder. Funderade just i morse på att måla om utemöblerna vita - men kan man verkligen göra så med teak? Eller är det att förstöra?

2009-05-10 @ 21:52:43
URL: http://houseofjammi.blogg.se/
Postat av: karola

insyns skyddet var toppenfint!...ser fram emot dina bilder...jag har precis piffat altan, men i orienatlisk stil... ha det gott :)

2009-05-11 @ 10:35:58
URL: http://alltidinredning.blogg.se/
Postat av: FURNISH.etc

Vilket härligt insynsskydd! Ska bli spännande och se hur fint du gör på uteplatsen!

2009-05-12 @ 11:05:14
URL: http://furnish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback