Bohème - tapeter "a´la Leila style"I samband med
bloggträffen Formforum som anordnades i början av november gjorde jag ett besök på designavdelningen hos Eco-Boråstapeter. Där fick vi se ett flertal härliga smakprov ur tapetkollektionen Bohème. Och nu börjar det äntligen närma sig för lansering, i slutet av april finns kollektionen ute i butikerna. Grovt förenklat kan man säga att det är en kollektion "a´la Leila style". Ljusa och glada pastellfärger. Prickar, stor- och småblommigt och randigt. Mönster som är lätta att mixa med varandra. Det är romantiskt och modernt på en och samma gång. En härlig tapetkollektion som är ett riktigt lyckopiller i färg- och mönsterform! Jag gillar!!!
Vill du se fler glimtar från den nya kollektionen och läsa om besöket hos Boråstapeter klickar du här.

Pressbilder: Boråstapeter

Kommentarer
Postat av: Therése | Stylish-B.se

Så fint och mysigt.

Postat av: unemployed designer

Lite tankar om hela inredningen på bilden (trots det handlar mest om tapeterna).På första bilden passar tapeten som handen i handsken, ger en ren samtidigt en mysig stämning. Mitt öga fasnade speciellt på soffbordet. Sådant gillar jag unikt och enkelt. Den härliga pastellfärgade tapeten och pastellfärgade dekorationen på soffbordet är som smågodis för sinnet.Trots den härliga enkelheten i rummet går den barock liknande stolen hand i hand med den fina kakelugnen och det gamla fina rummet.

Osäker dock med golvlampan och rottingstolen(tyget mest på sitsen) Där kom en liten analys vad jag tyckte. Fin bild överlag.

ps. besök gärna min nya Blogg http://unemployed-designer.blogspot.com/

2010-04-08 @ 01:40:46
URL: http://unemployed-designer.blogspot.com/
Postat av: Postadress Torslanda

Åh vad roligt att den kommit ut! Den övre bilden med kakelugnen är från MIN lägenheten som jag flyttade ifrån för bara någon vecka sedan. Älskade sekelskifte!!

2010-04-08 @ 20:54:40
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback