Himmelsk frukost och inredningsinspirationNästa torsdag anordnas ett frukostseminarium högst upp i Turning Torso, Malmö. Morgonens tillställning arrangeras av Metro Bostad och HSB och ämnet för dagen är inredning. Glädjande nog har jag fått möjligheten att delta vid detta seminarium och i frukostsoffan kommer jag att befinna mig i gott sällskap tillsammans med Charlotte och Jannice. Vi kommer diskutera trender, prata inredning i allmänhet och bjuda på inspiration och konkreta tips.
I dagens Metro Bostad kan du läsa en artikel om frukostseminariet på sidan 19. Intresset har varit stort och trots ett extrainsatt seminarium är båda fullbokade. Jag ser verkligen fram emot detta tillfälle och att få träffa alla dessa morgonpigga personer som är lika intresserade av inredning som jag är. Nån av er som ska dit?

Skärmdump: Metro BostadKommentarer
Postat av: DAHLARNA

Så otroligt kul & spännande! Skulle verkligen velat vara där & lyssna på er! Hoppas att du får en riktigt skön helg! KRAM!

Postat av: Johanna

Åh nej!! Detta skulle jag såå gärna vilja gå på, jag som är Malmöbo och allt. Synd att jag inte såg detta tidigare. Men stort lycka till på seminariet!

2010-04-24 @ 12:46:17
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min TrädgårdC

Nej tyvärr! Men min bästa komppis Sofie o hennes kollegor från mäklarbyrån Bülows ska :-) Hon ser fram mycket framemot det!Lycka till!

2010-04-25 @ 12:00:40
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: JnMWZPVlbAivXIp

gpmPhMqdtttwMtOrRb 8275


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback