Målning - tre smarta idéer


En hall har ofta många dörröppningar. Ett sätt att visuellt lugna ner intrycket är att måla dörrkarmararna och dörrarna i samma kulör som väggarna. Samma princip kan användas vid val av kulör på golvlister. Vill du markera golvlisten eller ska den smälta in med väggen?
En trappa slits ofta mest på mitten av steget. Med två extra lager färg i avvikande kulör ökar du på slitstyrkan samtidigt som du markerar trappans form.
Med svart färg, spik och en pappersklämma kan du skapa tavelramar direkt på väggen. Ett flexibelt galleri där du kan hänga både foton, inspirationsbilder eller vykort. En idé som är lätt att plocka med sig och använda i andra sammanhang.
Vill du veta exakt hur man går tillväga för att genomföra dessa idéer bjuder Flügger färg på praktiska tips och förslag på lämpliga produkter
här.

Foto: Flügger färg
Collage: Hildur Blad

Kommentarer
Postat av: Iris

Bra tips! Jag gillar ramarna på väggen!kram /iris

Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Jag har bara nästan fastnat... Gillar "mattan" i trappan! Men en vit matta som kanske hade varit snyggast i vårt fall är ju inte så praktiskt ;). Har maken IKEA-arm efter all montering eller? Kram kram!

2010-04-20 @ 06:16:36
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: tinajo

Nya målningsidéer är alltid kul så det ska jag kika på! :-)

2010-04-20 @ 08:20:00
URL: http://www.tinajoathome.blogspot.com/
Postat av: Fröken Prickig

Tycker den där trappan är så snygg. Ska måla våran i sommar och det skulle vara kul att göra något lite annorlunda med den istället för bara vit...

2010-04-20 @ 11:14:10
URL: http://frökenprickig.blogg.se/
Postat av: Ingela

Åh, jag kan bara drömma om att vår trappa ska vara så fin, men tack för idéen! =)

2010-04-21 @ 19:21:51
URL: http://ingells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback