Med den gemensamma nämnaren "de luxe"


Häromdagen sprang jag in en snabb sväng på IKEA på väg hem från jobbet i Göteborg. Jag behövde inhandla förvaringsbackar till ett projekt som pågår här hemma. Ett projekt som jag kallar "rensa&röj de luxe". Detta projekt har resulterat i ett flertal Blocketannonser den senaste tiden. Flera av annonserna är redan borttagna och plånboken har fått sig en påfyllning. Och till makens stora glädje känns källaren desto rymligare.
På tal om de luxe. De av er som följt min blogg ett tag vet att bestickserien
Focus de Luxe från Gense är en riktig favorit för min del. Vid senaste besöket på IKEA fick jag syn på en ny bestickserie vid namn CHARMIG. Visst har de vissa likheter?

Foto: IKEA och GENSE

Kommentarer
Postat av: eastcoastmom, USA

Gillar också bestick med svarta skaft, påminner om de mina föräldrar hade då jag växte upp.Köpte de där besticken från IKEA, och de är riktigt bra. Snygga helt klart.Hälsningar från Connecticut

Postat av: limpan

En viss likhet fanns, men Genses var bra mycket snyggare.

2010-04-04 @ 19:38:23
Postat av: Lena

Hej Hildur!

Jag har läst din blogg ett tag och vet att du precis som jag har en viss förkärlek för färgen "lime" harkel så jag tänkte bara att du säkert skulle vara intresserad av min dotters nya kök som vi byggde under trappen: http://koala.nu/blahblah/2010/03/28/stellas-kok-nagra-bilder/

2010-04-04 @ 20:55:33
URL: http://www.koala.nu/blahblah
Postat av: Maya

Gense är bra!

2010-04-05 @ 21:17:16
URL: http://www.profsoffice.se/
Postat av: Petra

Gense är snygga, men i mina ögon sett inte värda att betala hur mycket som helst för. när man kan få liknande som oxå var snygga.Nu blev jag oxå sugen på svarta bestick, men dem från ikea. Men det får bli när vi har gjort nytt kök.

2010-04-05 @ 22:04:52
URL: http://godisfrun.blogg.se/
Postat av: Emelie

Dem från Ikea har jag faktiskt, duger fint :) Hoppas allt är bra med dig? Kram

2010-04-06 @ 10:28:52
URL: http://www.emelish.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback