The sky is the limit - bokstavligen talat


Tanken var att jag skulle åka till Milano imorgon för att tillbringa några intensiva och inspirerande dagar på möbelmässan
Salone Internazionale del Mobile som slog upp sina portar igår. Dock ser detta väldigt osäkert ut just nu med tanke på molnet med vulkanaska som stoppar all flygtrafik. Det fina trycket från Isa Form med uttrycket "The sky is the limit" stämmer bokstavligen in den här gången. I avvaktan på ett slutgiltigt besked så passar jag på att läsa några av alla de rapporter som bjuds från Milano.
Har du drabbats på något sätt på grund av molnet med vulkanaska?

Illustration: Isa Form

Kommentarer
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Min man skulle flyga hem från Stockholm ikväll. Det gick förstås inte. Och alla tåg var fullbokade. Så nu sitter han, tillsammans med fyra Stockholms-kollegor, i en hyrbil och kör ner till Malmö. Och alla fyra ska sova över hos oss i natt inför möte i Malmö imorgon. Det blir trångt vid frukostbordet imorgon!

Postat av: Hildur - fixa&dona

House of Jammi: Det blir onekligen en ny sammansättning vid frukostbordet imorgon då. Ja, jag hörde att det var fullbokat på tågen som en konsekvens av flygstoppet. Har kollegor som kom hem från Italien men inte fick landa på Landvetter utan fick landa på Arlanda tidigare idag. Dock var tågen fullbokade så de fick stanna en natt i Stockholm. Tänk vad man är beroende av alla dessa olika sorters kommunikationer.

2010-04-15 @ 22:40:09
URL: http://fixaodona.blogg.se/
Postat av: T

Er ikke selv berørt, men jeg krydser da fingre for, at du kommer afsted. Glæder mig til inspiration fra Milano.

2010-04-15 @ 22:57:03
URL: http://bungalow5.wordpress.com/
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Jag har min sambo jobbar i Uppsala i en månad och kommer hem under helgerna. I helgen ser det inte så lovandes ut. I värsta fall ses vi inte förrän nästa helg istället. Håller tummarna att askmolnet försvinner.

2010-04-15 @ 23:41:07
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Miazzu

Min sambo skulle upp till Luleå igår med flyg. Efter mycket om och men lyckades han och hans kompis hitta bussar (2h byte i Umeå) att åka med. Med buss tar det inte direkt en timme, men fram kommer de i alla fall. Hur stora är oddsen för att ett vulkanutbrott ska drabba oss nordbor?

2010-04-16 @ 12:34:12
URL: http://miamias.blogspot.com
Postat av: Iris

Askan har inte stört mig personligen, men vad som händer kring själva vulkanutbrottet följer jag ganska väl då jag är isländsk själv och har familj där. Hoppas du kommer iväg!kram /iris

2010-04-16 @ 23:55:36
URL: http://inredningskaos.blogspot.com
Postat av: Catarina

Jo, maken kunde inte åka till jobbet. Så jag har fått ha honom hemma i tre extra dagar. Mycket trevligt.

Men det blir förstås problem om det håller i sig...

2010-04-17 @ 11:36:25
URL: http://ninna77.blogspot.com
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Oh yes! Sitter på tåget hem från Sthlm just nu, men jag skulle suttit på flyget egentligen o snart varit hemma. Jag goppas verkligen att askmolnet försvinner snart, det påverkar ju enormt mycket i samhället, tyvärr.

På fre ska vi upp till sthlm igen o då hoppas jag verkligen att det går att flyga.Jag gissar att du inte kom iväg till Milano?! Men jag hörde av min kompis som e mäklarassistent att du skulle komma till Malmö snart o va med på en förläsning på Turning Torso. Superkul! Min kompis ska dit :-) men inte jag. :-(

2010-04-18 @ 16:18:44
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Frida

Attans! Din stackare. Själv väntar jag på pojkvän som är fast i London.

2010-04-21 @ 22:28:49
URL: http://www.trendenser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback