Ny våtrumskollektion från ForboForbo har nu lanserat en helt ny
våtrumskollektion - Aqualon och Onyx. Aqualon är namnet på den nya vägg- och bårdkollektionen. För att tilltala olika inredningsstilar har man tagit fram sex olika mönsterserier; Fifties, African Palm, Asia, Asian Twilight, New York, Harmony och Uni. Det finns numera även en helt vit våtrumstapet, vilket jag är övertygad om att många kommer att uppskatta. 
Onyx är samlingsnamnet på kollektionens våtrumsgolv, designade för att matcha din vägg, oavsett mönster och färg. Här finner du både enfärgade golv, blommigt, mosaik- och stenmönster eller ett mönster som påminner om exotiska träslag.

Det är verkligen roligt att utbudet med våtrumsmattor/golv uppdaterats! Inte en dag för sent! För det finns faktiskt en hel del fördelar med detta alternativ jämfört med kakel och klinker. Med våtrumsmattor/golv får man en tyst och behaglig känsla. Golvet är mjukt och skönt att stå på och extra skönt om man låter installera golvvärme. Dessutom är både material- och installationskostnad lägre jämfört med kakel och klinker.

Är du nyfiken på att läsa mer om den nya våtrumskollektionen och få smakprov på de olika mönstren och färgerna? Klicka här för att ladda ner den nya broschyren.

Skärmdump: Forbo

Kommentarer
Postat av: [room] by sofie

Spännande med roliga nyheter på detta område :)

Med bra marknadföring så tror jag absolut på denna trend.Hoppas allt är bra.

Sofie

Postat av: ekan

och äntligen så kommer det så himla snygg badrums möbler! aspenbadrum.se är den stora favoriten. Man kan sitta och sukta i timmar!

2010-02-01 @ 22:21:26
URL: http://ekapek.blogg.se/
Postat av: Designing good life

Perfekt! Har precis gjort klart badrummet men tvättstugan står på tur och då är våtrumsmatta ett bra alternativ.

2010-02-02 @ 08:59:47
URL: http://www.designinggoodlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback