Servalac Exklusiv - nytt från AlcroServalac Exklusiv är en ny vattenburen högblank lackfärg från Alcro som går att använda på underlag av trä och metall. Servalac Exklusiv passar bra till att måla möbler och snickerier inomhus.
Att måla med en blank färg ger ett resultat som blir både vackert och effektfullt. Dock är det väldigt viktigt att inte fuska med underarbetet. En blank färg döljer inga ojämnheter och målar man dessutom med mörka kulörer syns eventuella ojämnheter ännu tydligare.
För att uppnå ett så slätt resultat som möjligt rekommenderas en pensel med syntetborst. Och på större ytor fungerar filt- eller mohairroller riktigt bra. Alcro Servalac Exklusiv finns i butik från och med mars. Den säljs färdigbruten i vitt och svart och kan brytas i alla Alcros kulörer. Finns i storlekarna 0,5 liter, 1 liter och 3 liter.

Vill du läsa om hur jag brukar gå tillväga när jag målar möbler och snickerier? Klicka här så får du ta del av mina tips&trix.

Foto: Alcro

Kommentarer
Postat av: Anna - House of Svea

Perfekt! Tack för tipset, ska måla ett bord samt skrivbord i färgen svart och högblankt ska det vara. Får ha lite tålamod och invänta månaden mars.

Anna

Postat av: gurra

nån som vet glansvärde??

2010-02-19 @ 10:53:17
Postat av: Ina

Perfekt lack! Gillar blankheten i den, ger en underbar kontrast till matt.

2010-02-19 @ 13:24:51
URL: http://inasdekor.blogg.se/
Postat av: Mikaelmarita

Very nice website !!! i just surfed by...keep up the good work ! fussball

2011-03-26 @ 13:51:36
URL: http://mikaelmarita.blogimagine.com
Postat av: Städtjänst

Vi erbjuder diverse städtjänster till både privatperson, företag och kommun som inkluderar bland annat fönster putsning och flyttstädning. Behöver du flyttstäd i Eskilstuna eller kanske fönsterputsning i Västerås så är Cleaningservices.se ditt bästa val. Alla våra tjänster utförs med stor kompetens och noggrannhet - besök hemsidan idag!

2011-09-02 @ 13:11:43
URL: http://www.cleaningservices.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback