Nytt från Midbec - Bakari, Grafix och GrafittiMed jul och nyår avklarade kör tapetsäsongen igång på allvar. Och det innebär att det kommer ut en hel del nya tapetkollektioner på marknaden. Underbart!!! Jag älskar verkligen tapeter och är det något jag saknar (förutom världens bästa arbetskamrat/vän förstås) sedan jag bytte jobb är det just att bläddra i tapetkartorna. Men ibland när abstinensen blir för stor kilar jag in på mitt gamla jobb eller i färgaffären här i Tibro bara för att få bläddra en stund och uppdatera mig i utbudet. Konstig!? Jag!? Näää... ;-)

Midbec släpper under vårkanten tre nya tapetkollektioner; Bakari, Grafix och Grafitti. I Bakari-kollektionen finner du blommor och blader i olika utföranden. Grafix innehåller en samling randiga tapeter (se bilder) i olika bredder och färgställningar. Är det något Midbec är helt outstanding på så är det just randiga tapeter! Så är du på jakt efter randiga tapeter ska du även lägga kollektionerna Best Of och Check in på minnet. Namnet Grafitti beskriver rätt tydligt vad du finner innanför pärmarna i denna tapetkollektion. Nämligen en hel del tapeter med grafitti-mönster. Här syns en hel del starka färger och stora mönster. En tapetkollektion som säkerligen tilltalar ungdomar.

Som sagt. Under våren lanseras en hel del nya tapetkollektioner, så här på fixa&dona-bloggen kommer det inom den närmsta tiden bjudas på en hel del tapetnyheter.Foto: Midbec

Kommentarer
Postat av: Veronica - Vera Photo

Vilken underbar tape den rosarandiga, gillart!! :)

Postat av: Designing good life

Den rosa var läcker!

2010-02-03 @ 08:31:09
URL: http://www.designinggoodlife.se
Postat av: DAHLARNA

Verkligen läckert med randigt på tvären! Hoppas att du har en bra dag! KRAM!

2010-02-03 @ 11:04:42
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Linda

WOW, jag är kär i den översta tapeten!! Synd att jag bor i hyresrätt och får stå ut med tråkiga tapeter...

2010-02-03 @ 14:50:56
URL: http://www.knorrigt.com
Postat av: Hemmarikets Charlotte

Gah, shit jag skulle ha väntat på dess beautys innan jag tapetserade om vår hall...Well, thats life och tapetsera om kan man ju alltid göra.

2010-02-03 @ 16:31:58
URL: http://hemmariket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback