Arbetsstol modell äldreArbetsstolar är en helt ny värld som jag har fått bekanta mig med sedan jag bytte jobb för några månader sedan. Jag har aldrig tidigare funderat över varken utbud, utseende eller funktion när det gäller arbetsstolar. Detta beror säkert till stor del på att jag aldrig haft ett jobb där jag suttit ner några längre stunder. :-) Men numera tittar jag på denna typ av stol med helt andra ögon. När jag igår fick se en arbetsstol modell äldre blev det helt plötsligt enklare att förstå hur utvecklingen gått framåt. Men jag måste ju ändå säga att den äldre arbetsstolen är en betydligt vackrare möbel.

Foto: Hildur Blad

Kommentarer
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

M-m-m, håller med. Mycket vacker skapelse!

Postat av: Jenny

Ja den ser inte alltför bekväm ut men fin var den :-)

2010-03-21 @ 11:03:58
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Grymt snygg! Jag va länge på jakt efter en kontorsstol modell äldre eftersom jag vill blanda nytt med gammalt i vårt 50-tals hus + att jag tycker att nya kontorstolar e så himla fula, det verkar svårt o få ihop funktion med design där.

Tillslut hittade jag en som påminner om den här, nertill iaf. Stoppningen va nästan obefintlig så det fick jag göra om och sen fick den nytt tyg. Den e inte världens mest ergonomiska, men den e snygg :-)

2010-03-24 @ 14:37:05
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Hanna U

Hej!Jag har en sådan stol. Vet du när dom gjordes?

MVH//hanna

2010-04-02 @ 20:41:01
URL: http://hannauutelasvitahem.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback