Nystan inhandladeGarnnystan och virknål är inhandlade. Nu är jag redo att köra igång projekt: virkning av rutor till en "mormorspläd". Vi får väl se hur långt jag orkar... Det kanske slutar med en kudde. ;-) Men det finns någon i familjen som just nu ligger steget före mig när det gäller virkning. Nämligen 7-årige sonen som idag hade med sig sitt nygjorda pannband hem, inspirerat av favoritlaget FBK.Foto: Hildur Blad

Kommentarer
Postat av: Jo

Härligt! Akta dig, man blir beroende av de där rutorna! :)

Postat av: pia

Hihi...å jag gnetar fortfarande på med mina...är uppe i ca 60st...behöver minst 60st till, ja gärna 60st till efter det åxå...men då har jag haft lååånga pauser emellan...

Förresten har du ngn koll på Intrades svarta tapet m vita prickar, tror den är från kollektionen "Twilight" lr ngt sånt...vad är det för pris å har du ngt art.nr? Har letat som smått på nätet men inte riktigt hittat den...MÅSTE ha den...är såååååå kär:)kram

2010-03-10 @ 00:42:53
URL: http://baramittlillahem.se
Postat av: Linruz

Roligt.

Fina färger har du valt med ser jag.

Ja det är verkligen ett evighetsprojekt det där.

Mitt verk har stått stilla ett bra tag nu men någon gång ska jag färdigställa den.

Lycka till nu!

Kram Lina

2010-03-10 @ 06:33:22
URL: http://www.linruz.se
Postat av: Annelie

Å vad kul med virkning.

Det var ett tag sen jag hade framme virknålen, men snart kommer den nog tillbaka. Det är ju hur kul som helst.

Vilka snygga färger du valt, spännande att se resultatet.

Kram

2010-03-10 @ 07:54:21
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Designing good life - Sarah

Blir mäkta imponerad om du visar upp en färdig mormorspläd!

2010-03-10 @ 08:04:05
URL: http://www.designinggoodlife.se
Postat av: Mrs. b

Så roligt! Det är faktiskt hur kul som helst, och lite beroendeframkallande. Jag själv har aktat mig för "stora" virkprojekt efter min mormorsrutepläd - just för att jag vet att jag blir lite för fast i det hela... :-)

Lycka till!

2010-03-10 @ 09:04:11
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Kristina

Härliga färger du valde :)

2010-03-10 @ 10:23:53
URL: http://www.desajn.nu
Postat av: Edith

Ett tips! Våga aldrig lägga ifrån dig ditt virke, då är det kört! Gjorde en filt i höstas, dock en bebisvariant, virkade varje lunch och ledig stund... Nu har jag börjat på en ny och har inte alls samma disciplin, det verkar som jag har påbörjat ett evighetsprojekt denna gång :) Lycka till!

2010-03-10 @ 11:09:22
Postat av: Titti

Fin blogg :)

2010-03-10 @ 15:02:12
URL: http://the0911.blogg.se/
Postat av: Cecilia

WOW vilken superduktig son du har!!!

2010-03-10 @ 19:18:18
Postat av: Hildur - fixa&dona

Jo: Det verkar onekligen som om det finns en risk att bli beroende. Därför sparar jag uppstarten till helgen. När jag har liiite mer tid. :-)

pia: Heja, heja! Ja du... jag satsar ju på en pläd. Men det kanske slutar med kuddar istället. ;-) Twilight från Intrade har en svart tapet med vita prickar. Tyvärr har jag inte tillgång till något artikelnummer. Just nu... Men det kanske är någon läsare av min blogg som jobbar i färgaffär och kan svara på denna fråga. ;-) Annars kan jag försöka komma ihåg det nästa gång jag besöker färgaffären.

Linruz: Tack för ditt lycka till! Det kan nog behövas har jag en känsla av. Inte för att jag inte klarar av det, utan med tanke på tiden. :-)

Annelie: Virkning känns som en avkopplande aktivitet. Något som ger lugn och ro i kroppen! Kan behövas när man stressar runt mest hela dagarna.

Sarah: Då tar jag det som en utmaning! ;-)

Mrs. B: Jo det är ju lätt så att man går upp i något helt och hållet och nästan "glömmer av" allt annat. Det är därför som jag inte kan läsa böcker. Jag slutar ju inte läsa förrän jag är färdig. Vilket innebär att jag inte sover. Inte såå bra! :-S Men det ger ändå en form av välmående som jag gillar! Så ibland är det värt det!

Kristina: Ja, det är en bra bas. Men ska komplettera med fler färger när jag kommit igång med min virkning.

Edith: Lycka till du med! Ska lägga ditt tips på minnet! :-)

Titti: Tack så mycket!

Cecilia: Ja visst är han duktig! Jag är mäkta imponerad. Nu är det han som tjatar på mig att vi ska virka tillsammans. Så vem vet. Kanske är det han och jag som sitter bredvid varandra i soffan i helgen, med varsitt virkprojekt. Måste dock inhandla ytterligare en virknål innan vi kan köra igång.

2010-03-10 @ 22:31:52
URL: http://fixaodona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback