Filmklipp från frukostseminarietHär kan ni se en kort film från
frukostseminariet i Turning Torso som jag deltog vid för nån vecka sedan. Klippet finns även på HSB:s hemsida och YouTube. Att höra sig själv prata och se sig i rörligt format känns onekligen konstigt. Men... det bjuder jag på. :-) Kanske kan ni ana min västgötska också. ;-)Kommentarer
Postat av: gella

Å, vad härligt att få lite dialekt och rörelser som gör det mer personligt och äkta! :D Det kan jag sakna med bloggar ibland. Tack och bock för titten! :)

Postat av: Frida H

Jag såg klippet via Jannice blogg som jag startade läsa för ca. 3 månader sedan. Din blogg läste jag lite sporadiskt innan, innan jag fann bloglovin och det slog mig när jag såg klippet att jag måste följa dig också via bloglovin!Jag upptäckte nu att jag är nr. 800 som följer bloggen via bloglovin! Så grattis till oss båda? Ha ha.

2010-05-10 @ 19:21:17
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Åh sötnos! Vad härligt att höra er :)) Kramar!!

2010-05-11 @ 06:45:59
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Hanna

Va kul att de spelade in lite! Tyckte nog att du verkade avslappnad och lät som du brukar göra, duktigt, att prata inför så mycket folk är inte helt enkelt (för en själv i alla fall!):)

2010-05-11 @ 07:23:15
URL: http://kreativtkaos.se
Postat av: Malin M

Kul att få se! Du är jättesnygg och har en grym utstråling! Du lät naturlig och avslappnad, inte det minsta nervös, men du är kanske van att prata inför folk!? Älskar din dialekt, västskötska är såå fint! Ha det gott!!/Malin M

2010-05-12 @ 11:54:15
Postat av: Hildur - fixa&dona

Gella: Ja visst är det roligt när man får se personerna bakom bloggarna! :-) Det tillför verkligen en extra dimension.

Frida H: Tänkte på samma sak! Du hjälpte mig över till 800-talet. Tack!

Sara: Kraaam på dig!

Hanna: Ja, du borde ju veta. :-) Nä, att prata inför mycket folk är ju inte alltid helt lätt. Men övning ger färdighet. I torsdags var jag hos Rotary och pratade.

Malin M: Men åh så glad jag blir över dina snälla ord. :-) Stooort tack!!!

2010-05-12 @ 22:23:03
URL: http://fixaodona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback