Platsbyggd förvaring till böcker (och annat)Jag har "
snöat in" på idéer gällande förvaring av tidningar och böcker. På sätt att skapa en förvaring som är både snygg och praktisk. Mitt plötsligt uppkomna fokus på böcker har säkert att göra med att jag återigen kommit igång med läsningen. Nu ökar min samling med pocketböcker och jag behöver lösa förvaringen på nåt sätt. Just nu lutar det dock åt den klassiska Stringhyllan som är och har varit en favorit sedan länge.
Idén med en platsbyggd sittbänk och bokhylla är både snygg och praktisk. En idé som går att anpassa och använda i de flesta utrymmen och då inte enbart som bokförvaring. I en hall skulle det passa med en sittbänk med förvaring av vantar, mössor och annat som behöver finnas nära till hands.

Foto: LivingEtc

Kommentarer
Postat av: Stina Lökken

Om du råkar springa på en bra tidningsförvaring får du gärna tipsa om den. Just nu har jag travar på golvet vilket varken är praktiskt eller snyggt ;-)När jag letat hittar jag mest tidningskorgar men jag behöver något som kan svälja ALLA mina heminrednings-, trädgårds-, grafisk design- och fototidningar.

//Stina

Postat av: Hemmarikets Charlotte

Precis exakt en sådan lösning som jag letat efter till vårt vardagsrum. Bilden är snodd och förhoppningsvis snart förverkligad. Tack!

2010-05-21 @ 09:53:14
URL: http://hemmariket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback