Utemöbler: färg gör skillnadGamla utemöbler har ofta härliga former. Och med hjälp av några lager
färg kan dom bli som nya. Lämpliga produkter och tillvägagångssätt finner du här och här. Förra året målade jag mina gamla utemöbler som numera huserar ute i trädgården. Hur jag gick tillväga kan du läsa om här och resultatet av målningen ser du här.
Och på tal om utemöbler. Jag är på jakt efter nya möbler till vår inglasade uteplats. Dock funderar jag på att överge de traditionella utemöblerna och istället använda mer traditionella "inne-möbler". Tror bestämt Blocket ska få sig ett besök. Ett gammalt furubord som målas i en härlig kulör skulle nog kunna göra sig bra där ute. Både praktiskt och snyggt.

Foto: Elle Interiör

Kommentarer
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Visst e det härligt med färgglada utemöbler! Jag har ett tips på "innemöbler" till ert uterum, vi har själva precis köpt 2 st IKEA Lilleberg soffor på Blocket. De ska vi ha på vår altan med tak. Vi har fått hem dem nu o i väntan på att taket ska bli klart står de i vår källare. Så vi har hunnit sitta in dem o de kommer bli kanon!

För att de ska bli lite mer hållbara har vi tänkt måla dem i lämplig utefärg. Men jag e lite osäker på hur det kommer o funka o måla dem. De är gjorda i massiv björk och målade med klar akryllack.

Här kan du se hur de ser ut (de finns inte längre på IKEA, bara som fåtölj):
http://mitthemochmintradgard.blogg.se/2010/may/filmpremiar-i-provisoriskt-inrett-biorum.html, http://mitthemochmintradgard.blogg.se/2010/april/soffor-till-altanen.html, http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S39839804Vad tror du kan man måla dem? Först hade jag tänkt måla dem vita och byta tyget på kuddarna til svart. Men sen va det nån som tipsade om att måla dem i nån kul kulör som gul. Det låter mycket roligare :-) Men det finns ju en risk att man tröttnar :-(

2010-05-10 @ 11:19:15
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: cecilia

Oj, vad bra att du lägger upp så fina bilder! Jag och sonen fick cykla ut till färghandeln imorse och nu några timmar senare har jag målat skaften till sopborste, räfsa och annat trädgårdsverktyg! Så fina! =)

2010-05-10 @ 13:02:52
Postat av: Marie

Hej!Skickar en hälsnig från mig och min ny öppnade nätbutik, lavendergardens.se där jag säljer house doctor inredning. Mitt mål är köpa in allt som de har. färgglada ute möbler och parasoller m.m.kommer jag att få in snart, jag tar även emot beställningar.Välkommen in på en titt i min nätbutik, lavendergardens.seMvh

Marie Forsberg

lavendergardens.se

2010-05-10 @ 13:57:36
Postat av: malin - tjusigt

Härlig bild!

2010-05-11 @ 08:01:22
URL: http://tjusigt.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Härliga karamellfärger på möblerna!

2010-05-13 @ 08:57:49
URL: http://www.rebelform.se
Postat av: Håkan Gidestrand

Oj vad fina bilder......gillar trampstenarna :)

Håkan

Postat av: xiaoxin

Härliga karamellfärger på möblerna!

2010-11-30 @ 02:35:49
URL: http://www.linksestore.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback