Wallpaper - tapetinspiration från Eco tapeterNu har ett nytt nummer av inspirationsmagasinet Wallpaper från
Eco tapeter kommit ut i färghandeln. Vad är det som gäller på tapetfronten just nu? Efter att ha läst igenom magasinet kan jag sammanfatta trenderna enligt följande:
- Inredning med en personlig touch är den allra viktigaste trenden just nu, oavsett om det gäller tapeter eller övrig inredning i hemmet. Denna trend är utgångspunkten i allt annat vi tar oss för i våra hem.
- Trä, hantverkskänsla, gedigna material och att plocka in naturen i hemmet ser vi mer och mer av. I kollektionen Eco Wood finner du trädets alla delar som tapet.
- Fondväggen är fortfarande mycket populär men nu vågar vi låta hela rum få mönstrade väggar. Det är i synnerhet små mönster som gäller. Men även att mixa små och stora mönster blir alltmer populärt.
- Turkost är en kulör som vi kan se mer av på tapeterna, så även pasteller. Vitt och svart som drar åt andra färger kommer vi också att kunna se mer utav inom kort.
- Vitt är helrätt. Men nu handlar det om att mixa vita nyanser, mönster, glanser och strukturer. I kollektionen Eco White finner du tapeterna som hjälper dig skapa ett levande vitt rum.
Foto: Hildur Blad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback